Even voorstellen...


Welkom op de website van mijn bedrijf, ik zal mezelf even voorstellen aan u :
 
Ik ben Robert Bun, 48 jaar (1975), ben gek van voetbal, films en krachttraining en heb sinds 12 jaar een eigen bedrijf in Pijnbestrijding in de breedste zin van het woord.
Van kleins af aan heb ik altijd "iets" voor mezelf willen doen maar ik wist nooit goed wat, het begon met een krantenwijkje, daarna iedere zomer vakantiewerk in de bouw met m'n vader, tussendoor nog 5 jaar Albert Heijn tijdens m'n studie MBO Logistiek en vervolgens heb ik 13 jaar lang veel functies in de Rotterdamse Haven gehad, van koerier tot manager en van grote zeeschepen tot kantoorfuncties in 13 jaar....veel, heel veel werken...en toen gebeurde wat ik al jaren voelde aankomen...door het vele werk, perfectionisme, slecht slapen en geen NEE kunnen zeggen kreeg ik een zware Burn-out, door mij benoemd tot een Bun-out, waarna ik ook nog mijn baan verloor want aan een zwakke schakel had de baas niets... 
Ik heb 2 jaar moeten vechten om te herstellen maar in die tijd was het voor mij wel duidelijk dat ik nu echt iets voor mezelf moest gaan doen met deze nieuwe ervaring, ik dacht dat ik nooit kon omvallen maar uiteindelijk gebeurde het dus wel !
Tijdens het herstel kwam ik met een therapeut in aanraking die mij op het juiste spoor zette en voordat ik het wist had ik 2 medische HBO studies voltooid en kon mijn nieuwe avontuur beginnen ! 
Inmiddels zijn we nu bijna 11 jaar verder en heb ik vele studies gevolgd waardoor mijn kennis van pijnklachten erg breed geworden, pijn in de knie heeft vaak niets met de knie te maken maar met de bovenbeenspieren, hoofdpijn komt vaak vanuit het nek gebied en pijn onder de voet komt vaak vanuit de kuiten en zo kan ik nog wel even doorgaan...
 
Heeft u klachten waar niemand wat mee kan of wilt u gewoon eens wat anders dan het recht toe recht aan van een Fysiotherapeut  of Cesar Mensendieck therapeut omdat uw huisarts dit aanbeveelt ?
 
Maak dan eens vrijblijvend een afspraak en dan kijken we samen of er ook een oplossing is voor uw klachten...velen gingen u reeds voor...
 
Tot snel in de praktijk !
 
Met vriendelijke groet,
Robert Bun