Huisregelement

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede manier van met elkaar omgaan, is de informatie over de massagebehandelingen in de praktijk vermeld. Duidelijkheid staat daarin voorop, zodat wij u op een verantwoorde, veilige, prettige en vooral ontspannen manier van dienst kunnen zijn.

 • Ethiek, discretie, verantwoordelijkheid, veiligheid, respect en betrouwbaarheid verwacht u van ons én uiteraard bieden wij u die. Van u mogen wij hetzelfde verwachten. 
   
 • Persoonlijke hygiene hoort daar ook bij. Dat is niet alleen voor ons prettiger om te werken, maar zeker ook voor uzelf. 
   
 • Voor aanvang van een 1e massagebehandeling volgt altijd eerst een intake-gesprek. Daarin beantwoordt u een aantal vragen op het anamneseformulier. De vragen zijn puur en alleen bedoeld om inzage te krijgen in uw algemene gezondheidstoestand en of er sprake is van contra-indicaties (zie uitleg in het menu onder contra-indicaties). Uiteraard blijven deze gegevens strikt beroepsgeheim en worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden. 
   
 • U begrijpt dat, indien wij door u niet volledig of verkeerd zijn ingelicht, u ons niet aansprakelijk kan stellen voor de resultaten of mogelijke gevolgen tijdens of na een massagebehandeling. 
  Van onze kant zijn wij u zo goed mogelijk van dienst voor uw gezondheid en veiligheid. Daarom verwijzen wij u naar uw huisarts als er twijfel is of als de symptomen of contra-indicaties van dien aard zijn dat wij die als masseur niet kunnen of mogen behandelen. Datzelfde kan gelden bij bepaald medicijngebruik of als u reeds onder behandeling bij een medisch specialist bent. Zodoende kunt u overleggen of behandelingen toepasbaar zijn.
   
 • In alle andere gevallen stellen wij, na het intakegesprek, anamnese en in duidelijk overleg met u, een resultaatgericht behandelplan samen. Dit, voor stress-symptoom-, pijn- en RSI-vermindering, ontspanning of blessurepreventie.    
 • Aan u de keuze of u uw ondergoed aanhoudt. Indien u dat doet, houdt u dan rekening met:
  Bij dames: de BH wordt op de massagetafel losgemaakt, graag daarom een BH met de sluiting op de rug. En let u op met lingerie: er kan massage olie op komen.
  Bij heren: graag geen boxershort met langere pijpen, want dat bemoeilijkt indien van toepassing diverse massagetechnieken voor de benen. 
   
 • Na afloop komt u even bij, drinkt u minimaal 1 glas water en intussen houden we een kleine evaluatie: wat is ons opgevallen, hoe is uw ervaring geweest, wat vond u prettig, waar gaan we in de vervolgafspraak meer op richten, etc.
 •  
 • U krijgt van ons in ieder geval alle aandacht middels gericht advies, begeleiding en behandeling om het doel of resultaat zo optimaal mogelijk te laten zijn.